Deskundig, verbindend en creatief

De culturele sector vraagt meer dan ooit om doortastend management. Om goede planning, de juiste strategie en evenementen die tot in detail zijn verzorgd. Met OpMaat Producties levert Ellen van der Sar sinds 2010 diensten aan kleine en middelgrote culturele instellingen en organisaties.

Een sterk netwerk en veel ervaring

OpMaat Producties kent de culturele sector. En daar waar mogelijk zoekt ze verbinding door samenwerking en uitwisseling van kennis en ideeën. Het is een werkwijze die succesvol bleek bij onder meer de Residentie Bach Ensembles, Mozart in Den Haag en Ars Musica. Zoekt u ook een breed inzetbare cultureel manager? Ellen maakt graag kennis!

Actueel

Opdrachtgevers

Over OpMaat Producties

OpMaat producties is het eenmansbedrijf van Ellen van der Sar MIM. Het bedrijf is opgericht in september 2010 en levert een gevarieerd aantal diensten op het gebied van kunst- en cultuurmanagement. Na ruim 25 jaar in de wereld van het informatiemanagement en het wetenschappelijk onderwijs te hebben gewerkt, heeft Ellen ervoor gekozen deze ervaring in te zetten ten behoeve van kleine en middelgrote culturele instellingen en organisaties. De nadruk valt daarbij op de podiumkunsten.

Lees verder »